Udviklere til agilt univers og fremtidens teknologiske løsninger

Vil du være med til at bygge fremtidens platform til handel med aktier og obligationer?

”Du bliver en del af en omfattende teknologisk revolution, som i fremtiden er med til at understøtte håndteringen af værdipapirer i Danmark. Og så er det en meget vigtig funktion for den finansielle sektor i Danmark, hvor du på sigt kan lege med de nyeste teknologier” fortæller Charlotte Zehngraff Jørgensen, IT-udvikler.

Velkommen til et agilt univers og en lidt nørdet arbejdsplads

Du får 20 kolleger i afdelingen Application Development Issuer og et tæt samarbejde på tværs af 3 udviklingsafdelinger. Fra dag 1 deltager du i et grundigt udviklings- og onboarding-forløb med mentorordning.

Vi er stærkt inspireret af en agil udviklingsmetode og er i færd med at implementere denne på tværs af organisationen. Samtidig står vi over for en teknologisk revolution, hvor vi skal nytænke, hvordan en værdipapircentral kan IT-understøttes. Og så vil du opleve, at vi måske er lidt nørdede, hvilket er okay, da det er nøjagtigt, hvad vi er.

Som udvikler kommer du hele vejen rundt om dit fag, når du beskæftiger dig med at:

  • udvikle forretningsområdet i samarbejde med forretningsorganisationen
  • kode og teste i samarbejde med Scrum-teamet
  • afsøge muligheder for at gennemføre udvikling på en smartere og mere effektiv måde
  • sikre stabile, højtydende og skalerbare løsninger
  • bringe nye teknologiske muligheder i spil.

Du understøtter forretningen med både udviklings- og driftsopgaver, og så vil du kode løsninger til et forretningsmæssigt komplekst område, hvor vi udfordres af at understøtte et marked i konstant udvikling og nye regulativer.

Slips, skjorte, sokker i sandaler og grimme julesweatre

”Du bliver overrasket, hvis du tror, at det er formelt her hos os. Vi er alt andet end det. Ved juletid tager nogle af os endda en grim julesweater på. Og så har vi det bare generelt rigtig godt og sjovt sammen” fortæller Charlotte. Du kan også se en video med endnu en af dine nye kolleger. Se videoen med Rasmus her.

Nyuddannet eller erfaren udvikler

  • Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring, så længe du har erfaring med en eller flere af følgende: Java, C#, Python, .NET eller tilsvarende. Du behøver ikke have indsigt i finanssektoren – den får du hos os.
  • Du har gode analytiske evner, ligesom du er hurtig til at opnå indsigt i nye forretningsområder.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

”Du skal være udvikler med stort U, men også god til at samarbejde med os. Og så skal du bare have lyst til at tilegne dig ny viden” slutter Charlotte.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål, så kan du kontakte chef for udviklingsafdelingen Frank Thermann. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående formular. Tiltrædelse er snarest muligt og deadline er d. 30. november 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi vægter det sociale samvær højt i form af bl.a. fredagsbar, teamudflugter og en meget aktiv personaleforening. Vi har friskbagt morgenbrød, en fantastisk frokostbuffet, snacks til senere på dagen, sodavand ad libitum og frisk frugt hver dag. Når du har brug for en pause, har du mulighed for at gå en tur langs havnefronten på Islands Brygge, slå dine kolleger i bordfoldbold eller få massage af vores dygtige massør. Hvis dette ikke er nok, så har vi en tand- og sundhedsforsikring samt tilskud til et valgfrit fitnessmedlemskab.

Læs gerne vores "Data Protection Policy for Applicants".

Frank Thermann

Head of Application Development Issuer

+45 4358 8929
Follow me

If you have any questions about the position, you are welcome to contact me…

- Frank Thermann , Head of Application Development Issuer

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.