Grib muligheden og vær med til at teste fremtidens IT løsninger

Vidste du:

  • at VP hver dag flytter værdien svarende til 75.000 Audi RS6´er?
  • at VP`s systemer er med til sikre, at der kan handles aktier?
  • at VP var de første i verden, der gjorde værdipapirer elektroniske?

Vidste du også, at du lige nu kan få et spændende job som IT Analytiker/Tester, hvor du gennem et lærerigt og intensivt udviklingsforløb bliver klar til at løse analyse- og test-opgaver, der sikrer en høj kvalitet i vores omfattende systemportefølje?

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, der er med i alle faser inden for systemudvikling - fra forretningens krav til implementering og idriftsættelse af løsningen. Vi er midt i en spændende og travl periode, hvor stigende krav på både lokalt og globalt plan betyder, at du bogstavelig talt er med til at teste fremtidens IT løsninger.

 

Velkommen til et område i rivende udvikling

Som analytiker og tester består dit arbejde i:

  • At forstå forretningen og udviklerne så du kan agere bindeled
  • At være med til at fastlægge succeskriterierne for testen og gennemføre den
  • At være med til at definere, hvordan vi tester, og hvordan vi gør det smartere, så vi kan agere hurtigt, når det kræves
  • At være med til at sikre og understøtte vores høje krav til kvaliteten i vores leverancer

Vi er eksperter i at udvikle i EGL og Java, hvilket betyder, at du kommer til at begå dig på både Windows, Web og Mainframe platformene. Derfor er det en forudsætning, at du er indstillet på og synes at det er sjovt at komme på dybt vand og lære en masse.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Vi har en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til bordfodbold og fredagsbar. Vi bor i et moderne domicil, der ligger centralt i København med alle de fordele det giver i forhold til at bruge byen både privat og arbejdsmæssigt. Transportmulighederne er mange, og det er nemt at komme til og fra. Vi passer godt på vores medarbejdere, har fokus på trivsel og vores køkken sørger for både mad og drikke hver dag.

Du kan starte i VP uden erfaring

Fra dag et deltager du i et udviklingsforløb, hvor vi oplærer dig og giver dig den nødvendige uddannelse samt sørger for, at du får sparring med erfarne kolleger. Du kan være nyuddannet bachelor, kandidat eller lignende, og måske har du allerede et par års erfaring. Det vigtigste er dog dit personlige engagement, at du er nysgerrig og har interesse for forretningsområdet, samt din lyst og evne til at lære nyt.
Som person er du faglig ambitiøs og kvalitetsbevidst, og du kan både samarbejde og arbejde selvstændigt med opgaverne. Du trives med variation, forandringer og udfordringer i dine arbejdsopgaver, og du har dit gode humør med på arbejde.

Mød vores kollegaer og hør hvordan det er at være en del af VP.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Application Development Post Trade, Christian Bækbo. Vi afholder løbende samtaler, så send os din ansøgning hurtigst muligt  og senest d. 30. november 2019. Annoncen går offline så snart stillingen er besat.

Læs gerne vores "Data Protection Policy for Applicants".

Christian Bækbo

Head of System Development Clearing & Settlement

+45 435 88862
Follow me

If you have any questions about the position, you are welcome to contact me…

- Christian Bækbo, Head of System Development Clearing & Settlement

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.