RACF-administrator

Brænder du for IT-sikkerhedsadministration, og har du erfaring med IBM RACF? Så er du måske klar til at påtage dig rollen som mainframe-sikkerhedsekspert hos VP SECURITIES?

Click here for English

Her kan du se frem til at træde ind i en nøgleposition, hvor du kan sætte alle dine kompetencer og din erfaring i spil, når du administrerer, analyserer, fejlfinder og udfører kontroller for at sikre sikkerheden i vores systemer. Så kom og træd ind i en hverdag med gode kolleger i et stærkt vidensdelingsmiljø, hvor du får en bred berøringsflade til hele organisationen.

Tag ansvar for vores mainframe-sikkerhed

Som RACF-administrator bliver du en del af vores Identity & Access Management team, hvor din primære opgave vil være at varetage IT-sikkerheden på vores mainframe. Herunder får du blandt andet ansvaret for at administrere adgangskontrol og brugerrettigheder til vores systemer og data. Helt konkret vil du få til opgave at:

  • administrere RACF
  • udføre kontroller og sikre korrekt adgang til vores systemer samt at de er sat rigtigt op
  • udvikle vores kontrolprocedurer og definere nye, hvis det er nødvendigt
  • udføre opgaver i Microsoft Active Directory og administrere adgang til blandt andet egenudviklede systemer og tredjepartssystemer, såsom SWIFT
  • sikre, at vi lever op til sikkerhedsregulativer, som vi er underlagt
  • arbejde tæt sammen med vores sikkerhedsafdeling i sikringen af VP.

Selvstændigt ansvar og godt samarbejde

Du har selvstændigt ansvar for dine opgaver og dit område, men du kan også se frem til et tæt samarbejde med dine 2 kolleger i teamet. For selvom vi har ansvar for hvert vores tekniske område, går vi meget op i vidensdeling, dygtiggørelse og at hjælpe hinanden med opgaverne.

Der er en positiv energi i teamet, og vi har en åben og uformel omgangstone. Desuden er det meget vigtigt for os altid at nå til enighed, fx når vi drøfter ændringer og nye metoder internt, for vi står sammen om beslutningerne i vores team. Vi har en positiv tilgang til udfordringer, og vi har det sjovt og godt sammen.

Erfaring med RACF og gode samarbejdsevner

I denne stilling er det dig, der er eksperten, så du skal kunne lide ansvaret og at være den, som kommer med løsningerne. Og netop fordi du er spidskompetencen på dit område og vil have en bred berøringsflade, er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår at kommunikere bredt i organisationen.

  • Du har erfaring med IT-sikkerhedsadministration fra en lignende stilling og kendskab til IBM z/OS og IBM RACF.
  • Du har en relevant teknisk baggrund.
  • Du har gerne relevante sikkerhedscertificeringer.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Niels Larsen. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgningsfristen er 31. oktober 2019. Vi indkalder løbende til samtale, så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Thomas Niels Larsen

Head of Service Management & IAM

+45 2628 4366
Follow me

If you have any questions about the position, you are welcome to contact me…

- Thomas Niels Larsen, Head of Service Management & IAM

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.