Head of Finance - Barselsvikariat

Har du solid regnskabserfaring og lyst til at bruge 1 år på at drive en finansafdeling i en virksomhed, der er central i den danske finansielle infrastruktur? Og er du klar til at gribe chancen for at kombinere bogholderi og controlling i en stilling, der giver dig et bredt erfaringsmæssigt fundament?

Hos VP SECURITIES kommer du til at arbejde med de væsentligste dele af paletten inden for økonomi. Du står i spidsen for et mindre team og får indblik i en kompleks finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger. Desuden får du mulighed for at udfordre vores forretning og være med til at sætte dit præg på vores processer.

Du står i spidsen for Accounting, Controlling og Payroll

Som Head of Finance står du for den daglige ledelse af bogholderiet, vores controlling-funktioner og payroll, og du leder et team bestående af 4 erfarne medarbejdere. Du har en hands-on tilgang til afdelingens opgaver, og du støtter og supporterer dit team i deres arbejde og er med til at sikre, at opgaverne kommer helt i mål.

Dermed træder du ind i en hverdag, der byder på en god blanding af bogholderi, processtyring og controlling. Du skal blandt andet planlægge, facilitere og kvalitetssikre måneds-, kvartals- og årsafslutninger, og specifikt vil en af dine første opgaver være at udarbejde vores årsrapport og stå for revisionsgennemgang.

Derudover vil du få ansvar for den årlige udarbejdelse af koncernens budget, ligesom du blandt andet vil få til opgave at:

 • sikre, at værktøjer (NAV, Adra mfl.) er relevante, tilgængelige og opdaterede
 • sørge for, at processer til enhver tid er harmoniserede, up to date og best-in-class
 • medvirke til at gennemgå og kvalitetssikre kontrakter
 • medvirke til financial review på business cases
 • understøtte vores CFO i eksekveringen af vores strategi, så vi når vores strategiske mål
 • fortsætte den generelle udvikling af controlling-området, herunder med særlig fokus på CAPEX-controlling.

Tag springet med os

Stillingen giver dig mulighed for at præge en velfungerende finansafdeling gennem ledelse af 4 fagligt kompetente individer og for at styrke din faglighed og dine kompetencer inden for dit felt. Du får også chancen for at komme med indspark til, hvordan vi kan videreudvikle og forbedre vores processer og dermed sætte dit præg på VP SECURTIES i den tid, du er hos os.

Derudover kan du se frem til en bred berøringsflade ud i organisationen og chancen for at oparbejde en solid viden om virksomheden og sektoren som helhed. Dermed kan du skabe et godt springbræt for dig selv til nye muligheder i branchen.

Er du en erfaren talknuser med stærke ledelseskompetencer?

Du har erfaringen, evnerne og lysten til at lede en finansafdeling og kan se potentialet i jobbet. Dine kommunikationsevner er i top, og du leder dine medarbejdere gennem motivation og med en individuel tilgang til deres kompetencer. Du har desuden gennemslagskraft og evnerne til at manøvrere på flere niveauer af en organisation. Sidst, men ikke mindst, forestiller vi os, at du:

 • er udannet cand.merc.aud. eller har en HD eller HA
 • har erfaring som regnskabschef eller erfaring fra en anden lignende stilling
 • har erfaring med ledelse og udvikling af medarbejdere
 • har dokumenteret erfaring med årsrapporteringer samt processerne omkring controlling og udarbejdelse af budgetter kombineret med erfaring med business controlling
 • har et godt kendskab til NAV samt programmer som Adra Balancer og gerne også Qlik Sense
 • taler og skriver engelsk og dansk flydende.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Financial Officer (CFO) Niels Hjort Rotendahl. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgningsfristen er 24. September 2019. Vi indkalder løbende til samtale, så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs gerne vores "Data Protection Policy for Applicants".
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte...

Niels Hjort Rotendahl

Chief Financial Officer

+45 2053 7150
Follow me See profile

It’s all about value creation. For our shareholders, our customers, our employees and society. Hence, the predominant task is to enable data-driven and sound decisions

- Niels Hjort Rotendahl , Chief Financial Officer

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.