Intern revisor til karrierestilling

Som intern revisor gennemfører du revision af IT-afdelingens procedurer og interne kontroller med hovedvægten på procedurer for drift af den centrale mainframe og procedurer for udvikling og vedligehold af systemer og programmer.

Du bliver en central figur i VP’s interne revision, og over en 3-5-årig periode kan du blive en velkvalificeret og attraktiv kandidat til en ledende stilling i en intern revisionsafdeling eller en risk- & complianceafdeling i en virksomhed i den finansielle sektor.

Arne Joensen, Chief Audit Executive

Har du lyst til at forme din karriere hos Danmarks værdipapircentral? Og kan du se fordelene ved god work-life balance samt en favorabel overenskomst?

Spil en vigtig rolle

Som intern revisor gennemfører du revision af IT-afdelingens procedurer og interne kontroller med hovedvægten på procedurer for drift af den centrale mainframe og procedurer for udvikling og vedligehold af systemer og programmer. Desuden kommer du til at spille en aktiv rolle i VP’s teknologiske moderniseringsrejse.

Dine ansvarsområder inkluderer, at du:

  • Gennemfører revision af VP-systemerne, herunder tilhørende forretningsgange og interne kontroller. Systemet håndterer dagligt ca. 50.000 handelstransaktioner til en værdi af ca. 170 mia. kr.
  • Koordinerer og gennemfører aktiviteter med henblik på at vedligeholde og styrke organisationens bevidsthed om og kompetencer inden for risici og kontroller
  • Deltager som sparringspartner i større udviklingsprojekter
  • Samarbejder med eksterne leverandører og samarbejdspartnere
  • Deltager i en spændende teknologisk rejse fra en gennemprøvet teknologi til en moderne systemplatform og infrastruktur.

Du udvikler dig sammen med VP

Stillingen giver dig mulighed for at udvikle din faglighed og dine kompetencer inden for operationel revision og IT. Vi sørger for, at du får den nødvendige videreuddannelse og oplæring – det vigtigste er, at du er motiveret til at vokse i rollen og har lyst til at tage ansvar fra dag 1 samt inspirere med dine idéer og kompetencer. Du får en grundig oplæring, herunder deltagelse i VP Academy, eksterne kurser samt tid til faglig fordybelse, som tilsammen klæder dig på til rollen og branchen generelt.

En uformel og social arbejdsplads

Vi vægter det sociale samvær højt i form af bl.a. fredagsbar, teamudflugter og en meget aktiv personaleforening. Vi har friskbagt morgenbrød, en fantastisk frokostbuffet, snacks til senere på dagen, sodavand ad libitum og frisk frugt hver dag. Desuden er der mulighed for at spille bordfodbold, gå en tur på Islands Brygge eller få massage af vores dygtige massør. Hvis dette ikke er nok, så har vi en tand- og sundhedsforsikring samt tilskud til et valgfrit fitnessmedlemskab. Vores moderne domicil midt i København danner rammerne foret åbent kontorlandskab, som er med til at skabe en energifyldt hverdag.

Erfaring og baggrund

  • Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling med revision eller IT-revision fra et større revisions-/konsulenthus eller en større privat virksomhed. Derudover har du en teoretisk baggrund på kandidatniveau.
  • Du er god til at fordybe dig og kommunikere kompliceret stof, ligesom du har ambitioner om at dygtiggøre dig inden for et nicheområde.
  • Du trives i et mindre team, og det er en fordel, hvis du er CISA-certificeret – eller er villig til at blive det som en del af din udviklings- og karriereplan.
  • Du er god til at kommunikere kompliceret stof og behersker dansk i skrift og tale.

Du skal glæde dig til at begynde her hos os. Vi er ikke den traditionelle virksomhed inden for den finansielle branche. Det er noget specielt,” slutter Arne.

Lyder det som noget for dig?

Vi indkalder løbende til samtale, så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen her nedenfor.

Arne Joensen

Chief Audit Executive

+45 2969 2888
Follow me See profile

We continuously perform independent operational audit of VP's correct protection of you and your customers' assets under VP's care

- Arne Joensen, Chief Audit Executive

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.