Senior netværksadministrator til spændende infrastrukturprojekter

Vil du bruge din brede IT-viden til at udvikle og optimere netværk, servermiljø og hele IT-universet hos en spændende virksomhed i den finansielle sektor? Er du velbevandret i netværksinfrastruktur?

Hos VP Securities bliver du en nøglefigur i vores kontinuerlige udvikling og ikke mindst den forestående transformation af vores forretningsplatform.

Så hvis du er god til at optimere netværk, at sætte gang i projekter og køre dem til ende, er dette en unik mulighed for at udleve dine ambitioner.

Her kommer du til at arbejde tæt sammen med nye og erfarne kolleger i en vækstvirksomhed med gode lønforhold og stort fokus på medarbejderudvikling.

Du driver dine egne IT-projekter

VP er inde i en spændende udvikling, hvor vi skal have transformeret vores centrale platform til en mere moderne og tidssvarende.
Vi udvider derfor vores interne IT server og netværksteam med endnu en senior netværksadministrator, der skal hjælpe med at drive vores mange infrastrukturprojekter. Du bliver en del af et team på 5, som sammen skal være med til at udvikle vores driftsplatform, så den imødekommer nye udfordringer.

Vi har mange opgaver og projekter klar til dig i vores pipeline. Du vil bl.a. være med til at:

  • Varetage drift og vedligehold på firewall
  • Deltage i projekter vedrørende netværksopsætning
  • Optimere, drifte og udvikle netværksinfrastrukturen
  • Være med til at sætte retning for VPs netværk

Stillingen giver mulighed for at være med til at finde løsninger i samarbejde med fagligt dygtige kollegaer. Sparring og erfaringsudveksling er vigtige elementer for at vi som afdeling sikrer den rette fremdrift.

Har du en solid og bredt funderet IT-baggrund?

For at kunne tage hånd om de mange forskelligartede opgaver, er det vigtigt at du har en bred og solid IT-forståelse samt en formel IT uddannelse i bagagen. Du har erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed, hvor du har hands-on erfaring med at drive og implementere netværksinfrastruktur. Helt konkret lægger vi vægt på, at du har erfaring med flere af nedenstående:

  • Har erfaring med firewalls - gerne produkter fra Palo Alto
  • Har indgående kendskab til Cisco netværk
  • Har arbejdet med load balancers - gerne produkter fra Kemp
  • Overblik over WAN og LAN netværk
  • Taler og skriver engelsk og dansk flydende

Vi vægter det sociale samvær højt i form af bl.a. fredagsbar, teamudflugter og en meget aktiv personaleforening. Vi har friskbagt morgenbrød, en fantastisk frokostbuffet, snacks til senere på dagen, sodavand ad libitum og frisk frugt hver dag. Når du har brug for en pause efter frokost, har du mulighed for at slå dine kolleger i bordfoldbold, gå en tur på Islands Brygge eller få massage af vores dygtige massør. Hvis dette ikke er nok, så har vi en tand- og sundhedsforsikring samt tilskud til et valgfrit fitnessmedlemskab.

Vil du sætte dine IT-kompetencer i spil hos os?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lotte Krogsgaard, Teamlead IT Infrastructure, på 4488 8750 eller mail lkr@vp.dk (indtil 28. juli 2019). Alternativt kan du kontakte Jens Hyldedahl Rasmussen, Head of IT Infrastructure, på 4358 8919 eller mail jhr@vp.dk (fra 29. juli 2019).

Tiltrædelse er efter aftale, og ansøgningsfristen er d. 19. august 2019. Vi indkalder løbende til samtale, så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen online.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os...

Lotte Krogsgaard

Teamlead IT Infrastructure

+45 43588750
Follow me

Jens Hyldedahl Rasmussen

Head of Infrastructure & Internal IT

+45 4358 8919
Follow me

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.