Studentermedarbejder søges til VP – Fokus på kommunikation, marketing, salg og relationer

Er det tid til at omsætte din teori fra studiet til praksis? Har du lyst til at være en del af salgs- og kommunikationsteamet i VP Securities?

Her kommer du bag om Danmarks finansielle infrastruktur og får et helt særligt indblik i kommunikation til bl.a. bankverdenen, hvor du får føling med både intern og ekstern kommunikation - mens du bliver klogere på dine interesseområder og bygger et solidt CV.

Bliv en del af VP Securities

VP Securities er Danmarks værdipapircentral, og det er ikke så kedeligt som det måske kan lyde, for her håndterer vi for over 40 mio. værdipapir-transaktioner om året.
VP tilbyder en række innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration til det danske marked. Faktisk var VP de første i verden der digitaliserede alle værdipapirer.

I det daglige får du plads på vores flotte kontor på Islands Brygge, og ligesom alle vores fuldtids-medarbejdere bliver du introduceret grundigt til virksomheden på VP Academy. Desuden står dine nye kolleger klar til at lære dig op i både konkrete opgaver og forskellige systemer.

Vi byder dig velkommen i to teams

Du bliver en del af de to funktioner - Customers & Relations og Communications - hvor 7 kolleger tager godt imod dig. Communications har ansvaret for den eksterne kommunikation ud mod den finansielle sektor mens Customers & Relations plejer kontakten til nye og eksisterende kunder - primært er det Danmarks banker og større finansielle institutioner.

”Vi har et spændende arbejdsmiljø og her er en uformel tone og god positiv energi. Du får nogle søde og erfarne kolleger, som på én gang er fagligt ambitiøse og har det godt sammen” .

Hedi Ibenfeldt, Head of Communications

Dine opgaver…

I hele VP, hvor vi er ca. 190 ansatte, er der i alt 7 studentermedarbejdere. Du vil overtage jobbet i Communications efter vores første studentermedhjælp, der netop afslutter sin kandidat cand.merc.(kom).

Du får til opgave at hjælpe os på tværs af de 2 funktioner med bl.a.:

 • CRM vedligehold og forbedringer
 • Vores nye hjemmeside, Sitecore 9
 • Udarbejdelse af PowerPoints til kundemøder
 • Korrekturopgaver på dansk/engelsk
 • Hjælpe med databehandling af kundemålinger, markedsanalyse og markedsovervågning
 • Indgå i planlægning og deltagelse ved kundeevents
 • Content-statistik og Management rapportering
 • Video kommunikation

Du kan se frem til at blive en vigtig del af de hidtil mest spændende år i VP fordi vi i disse år er kommet i fuld konkurrence med andre europæiske værdipapircentraler. Det giver både gode udviklingsmuligheder og muligheden for at komme med dine gode ideer til, hvordan vi bliver endnu bedre.

Dine arbejdstider tilpasses dit studie

Vi har stor respekt for dit studie og forstår, at du har brug for fleksibilitet. Derfor aftaler vi dine arbejdstider i fællesskab, og vi giver dig tid til at fokusere på studierne, når du har brug for det. Vi regner med ca. 15 timer om ugen fordelt på 2 dage. Herudover får du gode ansættelsesforhold og frokostordning.

Studerer du inden for marketing eller business?

Hos VP Securities leverer vi høj kvalitet til tiden og holder det, vi lover. Derfor er det vigtigt, at du er struktureret, kvalitetsbevidst og kan overholde deadlines. Samtidig er du detaljeorienteret, analytisk og initiativrig. Det er en fordel, hvis du er udadvendt og ikke bange for at arbejde med nye kolleger og samarbejdspartnere på egen hånd.

Vi forestiller os at du:

 • Er i gang med en uddannelse med fokus på kommunikation og marketing, fx en cand.merc.(kom)
 • Har min. 1½- 2 år tilbage af din uddannelse og har god forretningsforståelse
 • Er superbruger af MS Office
 • Er perfekt til dansk retskrivning og har gode formidlingsevner både på dansk og engelsk.

Er vi dine nye kolleger?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customers & Communications Director Henrik Ohlsen.

Vi håber, du kan starte hos os den 1. juni – så upload dit CV, karakterer og din ansøgning hurtigst muligt - dog senest den 4. april. Du søger stillingen nedenfor.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte os...

Henrik Ohlsen

Customers & Communications Director

+45 2910 1202
Follow me See profile

Hedi Ibenfeldt

Head of Communications

+45 6120 2010
Follow me

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.