Administrativt studiejob i den finansielle sektor

Er du på udkig efter et studiejob, der både er fleksibelt, giver dig ansvar og mange forskellige administrative opgaver? Er du detaljeorienteret og forstår du vigtigheden af datadisciplin? Så er du måske den næste studentermedarbejder i VP.

Første skridt på vejen til en lang karriere

I dette studiejob vil du hurtigt opleve, at du bliver en vigtig del af virksomheden, og at dine kolleger er afhængige af dit arbejde, og at dine opgaver bliver løst. Du bliver en del af en afdeling, hvor du vil løse opgaver for alle tre teams i afdelingen. Du kommer til at lære vores systemer grundigt at kende gennem forskellige administrative og diverse ad-hoc opgaver. Er du initiativrig og proaktiv vil du desuden få mulighed for at påtage dig et stigende ansvar og flere opgaver. Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Vedligeholdelse af kundedata
  • Danne udtræk i diverse systemer
  • Grafer og databehandling i Excel
  • Indkaldelse til generalforsamling
  • Scanning og arkivering

Hvem er du?

Du læser muligvis en bachelor på første eller andet år, men vi lægger større vægt på din personlighed end på din faglige baggrund. Da du får et stort ansvar i virksomheden, er det vigtigt, at du er selvstændig, proaktiv og struktureret. Du ser dette job som starten på en karriere og en mulighed for at samle erfaring til dit CV. Du drives af og trives med administrative opgaver, og er ikke bleg for at yde en ekstra indsats, når behovet er der. Du er en erfaren bruger af Excel og har flair for at lære nye systemer. Derudover er du dygtig til både skriftlig og mundtlig engelsk.

Hvad får du?

Du bliver en del af et fagligt stærkt og dedikeret team, som løfter i flok og hjælper hinanden. Du kan desuden se frem til et studiejob med mange typer opgaver samt mulighed for at udvikle dig i jobbet og opbygge et stærkt netværk. Endelig får du en god lønpakke med pension og forsikring samt:

  • 10-15 timer om ugen – vi er meget fleksible ift. til dit studie
  • Medarbejderarrangementer som fredagsbarer, foredrag og andre kulturelle events
  • Kantineordning med morgenmad, frokost, frugt og drikkevarer.

Hvem er vi?

VP er den eneste af sin slags i Danmark, og du vil derfor få en unik mulighed for at få indblik i og understøtte den gode kundeoplevelse, når danske virksomheder blandt andet laver opkøb, eller når værdipapirer skifter hænder. I forbindelse med dit virke i afdelingen, vil du desuden få indsigt i finansiel infrastruktur og den finansielle sektor generelt.

Vil du med på holdet?

Hvis du har spørgsmål, er du til og med uge 29 velkommen til at kontakte teamleder, Kirstine Klok Christensen på +45 4358 8713 eller e-mail kkc@vp.dk.
Fra uge 30 kan du kontakte teamleder, Geir Anders Malmén på +45 4022 9373 eller e-mail gam@vp.dk.

Startdato er snarest muligt, så send din ansøgning med det samme og senest d. 15. august. Vi inviterer løbende til samtale, og indstiller søgningen så snart vi har fundet vores kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Kirstine Klok Christensen

Head of Post Trade Services, CSD Services

+45 4358 8713

Geir Anders Malmén

Head of Issuer&Corporate Actions Services, CSD Services

+45 4022 9373

Apply for the job here

Upload your attachments here

Attach your application, your CV and your diploma. Possible attachment types: pdf, ppt, docx og xlsx.

How we handle personal information

VP Securities A/S collects only the information which you intentionally supply and additionally any personal information which VP will receive from the references you provide. VP Securities A/S does not want to receive sensitive personal information such as, information concerning racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership or personal information concerning health or sexual orientation. VP Securities A/S will collect your personal information only for recruitment purposes, including for assessing your professional and personal qualifications in relation to a vacancy. From today’s date of receipt of information, VP Securities A/S will keep this in our recruitment system for six months in relation to future vacancies that might be relevant to you. If you grant your consent, you may withdraw this at any time. You can withdraw your consent by contacting people@vp.dk.