Ny interim CEO til VP Securities

Euronext annoncerer udnævnelsen af Niels Hjort Rotendahl

10.03.2021

Euronext har i dag annonceret udnævnelsen af Niels Hjort Rotendahl som midlertidig administrerende direktør (Interim CEO)* for VP Securities, der siden august 2020 har været 100% ejet af Euronext.

Niels Hjort Rotendahl afløser Maria Hjorth, der har besluttet at forfølge andre professionelle muligheder.

Niels Hjorth Rotendahl vil fortsætte arbejdet med at gennemføre VP Securities' strategi og vil videreføre den igangværende integration med Euronext indtil udnævnelsen af en permanent CEO.

Niels Hjort Rotendahl udtaler: ”Den første fase af integrationen med Euronext er nu på plads, og hermed er VP Securities en vigtig bidragsyder til opfyldelsen af Euronext’s ambitioner inden for Post Trade. Jeg er meget glad for muligheden for at udfylde rollen som interim administrerende direktør for VP, for at færdiggøre vores integration med Euronext og ligeledes fremskynde implementeringen af koncernens CSD-strategi.”

Maria Hjorth udtaler: ”Efter at have planlagt og gennemført en væsentlig del af VP Securities’ integration i Euronext har jeg nu besluttet at forfølge andre professionelle interesser. Euronext’s køb af VP Securities og den efterfølgende integration af virksomheden i Euronext's Post Trade strategi er en enestående mulighed for både VP Securities og det danske kapitalmarked, som vil drage fordel af Euronext's position som den førende pan-europæiske markedsinfrastruktur. Jeg ønsker VP Securities og Euronext alt det bedste for fremtiden.”

*Med forbehold af godkendelse fra Finanstilsynet.

Download pressemeddelelsen

No employees selected