VP Securities udnævner CEO

21.09.2021

København, 21. september 2021 - VP Securities, den danske værdipapircentral ejet af Euronext, har i dag annonceret udnævnelsen af Niels Hjort Rotendahl som CEO* med virkning fra 20. september 2021.

Niels Hjort Rotendahl har fungeret som midlertidig administrerende direktør siden 10. marts 2021 og før det har Niels Hjort Rotendahl været økonomidirektør i VP Securities i seks år.

Niels Hjort Rotendahl udtaler: ”Det har været en spændende og lærerig opgave, at arbejde med integrationen sammen med Euronext. Nu fortsætter arbejdet med at få de sidste dele af integrationen på plads og jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte styrkelse af vores fælles mål. Jeg er utrolig glad, og stolt over, at få tildelt rollen som administrerende direktør for VP, så jeg sammen med engagerede og dygtige kolleger kan fuldføre integrationen og fremskynde implementeringen af koncernens CSD-strategi.”

Pierre Davoust, Bestyrelsesformand for VP Securities, udtaler: ”Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere Niels Hjort Rotendahl som administrerende direktør i VP Securities. I løbet af de sidste måneder har Niels gjort et fremragende stykke arbejde i en krævende tid, hvor vi udvikler vores infrastruktur på tværs af de europæiske markeder. Niels har løftet integrationsopgaven mellem VP og Euronext på rekordtid. Jeg ønsker Niels alt det bedste som administrerende direktør i Euronext, og ser frem til vores fortsatte gode samarbejde og til at udrulle vores CSD-strategi i Danmark til gavn for de lokale kapitalmarkeder.”

*Med forbehold af godkendelse fra Finanstilsynet.

Download pressemeddelelsen

No employees selected