Er du klar til at skabe fremtiden i en finansiel servicevirksomhed i hastig forandring? / VP Securities

Er du klar til at skabe fremtiden i en finansiel servicevirksomhed i hastig forandring?

VP SECURITIES – Danmarks værdipapircentral – er på en fantastisk rejse, hvor vi gennemgår en transformation fra monopol til kommerciel servicevirksomhed. Derfor har vi brug for dygtige og initiativrige kolleger, der vil være med til at skabe fremtiden.

Langt fra alle har et klart billede af, hvad VP er for en virksomhed. Men vi er den førende leverandør af værdipapir- og investorservices i Danmark, og vi tilbyder også vores løsninger uden for landets grænser. VP er værdipapircentral i Danmark og Luxembourg, og vi leverer den systemmæssige infrastruktur på værdipapirområdet. Der afvikles dagligt værdipapirhandler for mere end 150 mia. kr. via vores systemer. Samtidig hjælper vi en stor del af Danmarks børsnoterede virksomheder og investeringsforeninger med at servicere deres aktionærer og investorer. Det er en tillid, vi tager alvorligt. Derfor er vi 180 engagerede medarbejdere, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og it.

VP SECURITIES A/S tiltrækker og fastholder engagerede viden-medarbejdere. Vi beskæftiger især medarbejdere med en finansiel baggrund eller en akademisk uddannelse inden for it eller økonomi.

I VP dyrker vi en projektpræget arbejdskultur, hvor hverdagen varierer fra dedikeret fokus på lancering af nye systemer eller produkter over sikring og optimering af den daglige drift til spidsbelastningsningsperioder hos både VP og vores kunder, hvor pulsen er høj og holdånden hersker. Møder holdes over alt i husets forskellige arbejdsmiljøer og beslutninger træffes, så der konstant er fremdrift i projekterne.

Da vi lever af højt specialiseret it- og forretningsudvikling, så er det helt legalt at være nørdet og optaget af sine nøglekompetencer, men respekten opnås, når du samtidig er åben og samarbejder om at skabe de bedste løsninger.

Vil du vide mere om, hvad der gør det spændende at arbejde i VP, så klik på de fire links eller mød nogle af vores medarbejdere og hør deres historie herunder.

I VP lægger vi vægt på at have en nærværende og dynamisk rekrutteringsproces. Når du søger et ledigt job vil HR følge dig tæt og holde dig informeret om forløbet. Alle ledige stillinger kan ses her på hjemmesiden, men VP er altid på udkig efter dygtige kandidater, så du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi glæder os meget til at møde dig.

Mød nogle medarbejdere...

Søg job

Søg job online ved at uploade dit CV og ansøgning