Erfaren Business Intelligence Analyst med drive, god energi og klar til at gøre en forskel / VP Securities
Job

Erfaren Business Intelligence Analyst med drive, god energi og klar til at gøre en forskel

Er du ambitiøs og vil du sikre værdiskabende løsninger med fokus på vores forretning? Så grib muligheden og stå i spidsen for udviklingen af vores kompetencecenter inden for Data Warehouse og BI.

/~/media/F084AE5C94B040C5BED2FD93F7BB8076.ashx?w=453

Sæt dit præg på vores BI kompetencecenter
VP SECURITIES har investeret i udviklingen af en ny BI platform, der netop er introduceret i organisationen. BI platformen har overordnet til formål at understøtte forretnings- og stabsfunktioner i at træffe beslutninger på oplyst grundlag. Succesfuld implementering af BI platformen er således væsentlig i eksekveringen af vores strategiske mål. Vi er derfor på udkig efter endnu en profil, der kan assistere i den fortsatte udvikling af et egentlig BI kompetencecenter. Du får derfor mulighed for at bruge dine analytiske evner og opbygge omfattende kompetencer inden for analyse, BI og DataWarehouse, samt arbejde med et vigtigt ansvarsområde hos en væsentlig leverandør til den finansielle sektor.

Nøglespiller med fokus på DW/BI
Som vores nye BI Analyst bliver du en del af vores afdeling for business controlling, analysis and BI. Dine hovedopgaver er at: 

  • analysere eksisterende SAS-rapporter og re-designe og udvikle disse i MS SQL DataWarehouse, herunder afdække og tilpasse forretningslogik og -behov
  • designe og udvikle automatiserede ledelses-, produkt- og kunderapporter i MS SQL Data Warehouse i tæt samarbejde med forretnings og stabsfunktioner
  • designe dash boards samt indgå i drift og support af eksisterende løsninger
  • sikre, at forretnings- og stabsfunktioner oplever, at deres behov dækkes 
  • sørge for, at forretningslogik og rapportkode er behørigt dokumenteret og efterlever ”best practice” på området

Forretningsorienteret profil med solide analytiske evner 
Du er analytisk og hurtig til at sætte dig ind i komplekse områder, og du er kendt for at tage ansvar og får tingene til at ske, ligesom du også opsøger den viden, du mangler for at komme videre i dine opgaver. Det falder dig naturligt at have en forretningsvendt tilgang, og du motiveres af en bred kontaktflade og et tæt samarbejde med forretningen.

Vi forestiller os, at du:

  • Er cand.merc., cand.oecon., datalog eller tilsvarende kombineret med minimum et par års erfaring fra en lignende stilling. Du har derfor arbejdet med SAS-værktøjer samt Enterprise Data Warehouse baseret på Microsoft SQL, herunder datamodellering og Integration Services.
  • muligvis har erfaring med versionering og deployment – hotfix-styring.
  • med fordel kan have kendskab til den finansielle branche og data-integrationsjob fra kildesystemer til MS SQL Data Warehouse.
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Om VP SECURITIES
Vi er en finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration. Som de første i verden har VP digitaliseret værdipapirer fuldt ud. Vi er førende leverandør af værdipapir- og investorservice i Danmark og tilbyder desuden vores løsninger globalts. Vi er 190 engagerede mennesker, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og IT. Derudover har vi særdeles gode arbejdsforhold i vores domicil med central placering i København.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Niels Rotendahl på 43588780 eller nhr@vp.dk. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgningsfristen er 18. april 2018. Send derfor dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Søg stillingen online.

Gå til oversigt