Erfaren Systemanalytiker til forretningskritiske systemer / VP Securities
Job

Erfaren Systemanalytiker til forretningskritiske systemer

Har du lyst til at arbejde med SQL, datamodellering samt teknologier inden for Mainframe, DB2, EGL, COBOL og Java? Og har du lyst til en intens og udfordrende rolle i et yderst kompetent team, hvor samarbejde og vidensdeling er en integreret del af hverdagen?

/~/media/3862DEE2FEA340EF85D0720E46F46B3F.ashx?w=453

I vores Solutions Support-team yder du 2. level support for vores kunder i tæt samarbejde med dine erfarne kolleger. Du opbygger stor forretningsviden indenfor den finansielle sektor og får en bred berøringsflade med vores udviklings- og produktafdelinger, når du løser komplekse problemstillinger, der sikrer stabiliteten i den danske finansielle infrastruktur.

Du løser komplekse problemer og håndterer hastesager

Som systemanalytiker løser du de komplekse forretningskritiske udfordringer og uforudsete hændelser som berører vores kunder. Du bidrager til den gode kundeoplevelse ved at holde fokus på kundernes behov og lave grundige beskrivelser af problemets karakter. Du prioriterer løbende dine egne opgaver, når du:

  • Dykker ned i systemer, koder og databaser, finder fejl og laver udtræk til kunder og myndigheder
  • Yder en intensiv indsats i tilfælde af alvorlige og akutte hændelser
  • Sikrer, at alle løsninger lever op til vores sikkerhedskrav
  • Faciliterer vidensdeling og proaktiv systemoptimering.

Erfaring med SQL og datamodellering

Du trives med intensive problemløsningsforløb, fordi du er vedholdende af natur og har den tekniske føling, der skal til for at finde den rette løsning – uanset om det tager timer eller uger. Samtidig er du klar til at indgå i et team med stor erfaring, fordi din solide indsigt er tilsat gode samarbejdsevner og personlig gennemslagskraft.

  • Du har erfaring fra en lignende rolle.
  • Du ved at den gode kundeoplevelse er afgørende.
  • Du er vant til at arbejde med SQL og datamodellering.
  • Det er en fordel, hvis du har domæneviden fra den finansielle sektor.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Mainframe, EGL, COBOL, PL/1 eller lign. og på længere sigt har lyst til at arbejde med decentrale systemer og Java.

Vil du sætte dine kompetencer i spil hos os?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Mouritzen, på +45 6169 9494 eller mail jem@vp.dk.

Tiltrædelse er i Januar, og ansøgningsfristen er d. 31. oktober 2018.

Du søger stillingen online her.

Om VP SECURITIES

Vi er en finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration. Som de første i verden har VP digitaliseret værdipapirer fuldt ud. Vi er førende leverandør af værdipapir- og investorservice i Danmark og tilbyder desuden vores løsninger globalt. Vi er 180 engagerede mennesker, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og IT. Derudover har vi særdeles gode arbejdsforhold i vores domicil med central placering i København.

Gå til oversigt