IT Analytiker/Tester – Grib muligheden og vær med til at teste fremtidens IT løsninger / VP Securities
Job

IT Analytiker/Tester – Grib muligheden og vær med til at teste fremtidens IT løsninger

Vidste du:
• At VP hver dag flytter værdien svarende til 75.000 Audi RS6´er?
• At VP`s systemer er med til sikre, at der kan handles aktier?
• At VP var de første i verden, der gjorde værdipapirer elektroniske?

/~/media/80AC6E9742904C2EBF31D83D506FAB5F.ashx?w=453

Vidste du også, at du lige nu kan få et spændende job som IT Analytiker/Tester, hvor du gennem et lærerigt og intensivt udviklingsforløb bliver klar til at løse analyse- og test-opgaver, der sikrer en høj kvalitet i vores omfattende systemportefølje?

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, der er med i alle faser inden for systemudvikling - fra forretningens krav til implementering og idriftsættelse af løsningen. Vi er midt i en spændende og travl periode, hvor stigende krav på både lokalt og globalt plan betyder, at du bogstavelig talt er med til at teste fremtidens IT løsninger.

Velkommen til et område i rivende udvikling

Som analytiker og tester består dit arbejde i:

  • At forstå forretningen og udviklerne så du kan agere bindeled
  • At være med til at fastlægge succeskriterierne for testen og gennemføre den
  • At være med til at definere, hvordan vi tester, og hvordan vi gør det smartere, så vi kan agere hurtigt, når det kræves
  • At være med til at sikre og understøtte vores høje krav til kvaliteten i vores leverancer

Vi er eksperter i at udvikle i EGL, Java, PL/I og ESQL, hvilket betyder, at du kommer til at begå dig på både Windows, Web og Mainframe platformene. Derfor er det en forudsætning, at du er indstillet på og synes at det er sjovt at komme på dybt vand og lære en masse.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Vi har en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til bordfodbold og fredagsbar. Vi bor i et moderne domicil, der ligger centralt i København med alle de fordele det giver i forhold til at bruge byen både privat og arbejdsmæssigt. Transportmulighederne er mange, og det er nemt at komme til og fra. Vi passer godt på vores medarbejdere, har fokus på trivsel og vores køkken sørger for både mad og drikke hver dag.

Du kan starte i VP uden erfaring

Fra dag et deltager du i et udviklingsforløb, hvor vi oplærer dig og giver dig den nødvendige uddannelse samt sørger for, at du får sparring med erfarne kolleger. Du kan være nyuddannet bachelor, kandidat eller lignende, og måske har du allerede et par års erfaring. Det vigtigste er dog dit personlige engagement, at du er nysgerrig og har interesse for forretningsområdet, samt din lyst og evne til at lære nyt.

Som person er du faglig ambitiøs og kvalitetsbevidst, og du kan både samarbejde og arbejde selvstændigt med opgaverne. Du trives med variation, forandringer og udfordringer i dine arbejdsopgaver, og du har dit gode humør med på arbejde.

Mød Christian Bækbo og Amra Besic, som begge arbejder i VP's Technology & Platform, som også har grebet muligheden for at blive en del af VP
 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of System Development Business Infrastructure, Jesper Skau Kielberg på tlf. 2124 8715 eller på mail jki@vp.dk.

 

Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgningsfristen er 21 oktober.

 Du søger stillingen online her.

Gå til oversigt