4 senior serveradministratorer til spændende infrastrukturprojekter / VP Securities
Job

4 senior serveradministratorer til spændende infrastrukturprojekter

Vil du bruge din brede IT-viden til at udvikle servermiljøet og hele IT-universet hos en international finansvirksomhed?

/~/media/7E11361AFF2C432DA6614252A5978954.ashx?w=453

Hos VP SECURITIES bliver du en nøglefigur i vores kontinuerlige udvikling og ikke mindst vores forestående konvertering til MS cloudløsninger.

Så hvis du er god til at se nye muligheder, sætte gang i projekter og køre dem til ende, er dette en unik mulighed for at udleve dine ambitioner. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med nye og erfarne kolleger i en vækstvirksomhed med gode lønforhold og stort fokus på medarbejderudvikling.

Du driver dine egne IT-projekter

VP SECURITIES er inde i en spændende udvikling, hvor vi både ekspanderer, optimerer og automatiserer forretningen. Vi udvider derfor også vores interne IT Server team med 4 nye senior server administratorer, der skal drive vores mange infrastrukturprojekter. I alt bliver vi 7 i teamet, og sammen skal I være med til at udvikle vores driftsplatform, så den imødekommer nye udfordringer.

Vi har mange opgaver og projekter klar til dig i vores pipeline. Du vil bl.a. være med til at:

  • Håndtere implementering af MS cloud- og compliance løsninger
  • Varetage automatisering af vores processer og værktøjer
  •  Sikre en bedre udrulning af software i fremtiden, så vi hurtigt kan rykke på nye tiltag
  •  Implementere interne systemer og usability værktøjer som Office 365
  •  Bistå i setup af systemer til nye medarbejdere
  •  Implementere nye IT-sikkerhedsløsninger og sikre, at vi er compliant.

Da vi ansætter 4 nye senior server administratorer, får du rig mulighed for at sætte dit præg på stillingen og de opgaver, du ønsker at beskæftige dig med.

Har du en solid og bredt funderet IT-baggrund?

For at kunne tage hånd om de mange forskelligartede opgaver, er det vigtigt at du har en bred og solid IT-forståelse. Du har erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed, hvor du har hands-on erfaring med at udrulle IT systemer. Helt konkret lægger vi vægt på, at du:

  • Har erfaring med Hyper-V
  • Har erfaring med MS BackOffice platforme
  • Har et godt kendskab til IT-sikkerhedsløsninger
  • Taler og skriver engelsk og dansk flydende

Vil du sætte dine ledelseskompetencer i spil hos os?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Hyldedahl Rasmussen, Head of Infrastructure & Internal IT, på 28920009 eller mail jhr@vp.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgningsfristen er d. 13.  januar 2019.

Vi indkalder løbende til samtale, så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen online her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om VP SECURITIES

Vi er en finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration. Som de første i verden har VP digitaliseret værdipapirer fuldt ud. Vi er førende leverandør af værdipapir- og investorservice i Danmark og tilbyder desuden vores løsninger globalt. Vi er 180 engagerede mennesker, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og IT. Derudover har vi særdeles gode arbejdsforhold i vores domicil med central placering i København.

Gå til oversigt