Innovativ tilgang skaber løsninger i verdensklasse / VP Securities

Innovativ tilgang skaber løsninger i verdensklasse

VP har som de første i verden udviklet den virtuelle generalforsamling. Du kan deltage, stemme og komme til orde elektronisk, uanset hvor du er i verden.

 

/~/media/0639E67AB4A7415C980956A1C6072E90.ashx?w=453

VP har en lang innovativ tradition for at skabe epokegørende løsninger på værdipapirområdet. VP var de første i verden, som gjorde værdipapirer fuldt elektroniske og dermed afskaffede de fysiske certifikater. Det gjorde børshandlen både hurtigere og meget mere sikker. I dag er dette standard over det meste af verden.

Et af de nyeste skud på stammen er den virtuelle generalforsamling, hvor du kan deltage, stemme og komme til orde, uanset hvor du befinder dig. VP har som de første i verden udviklet en løsning, der gør det muligt for selskaber at afholde en fuldstændig elektronisk generalforsamling uden behov for at samles fysisk. Det skaber øget investordemokrati og giver investorerne optimal mulighed for at udøve deres aktionærrettigheder og deltage i beslutningsprocessen.

Alle processer håndteres elektronisk, så selskabet sparer både ressourcer og omkostninger. Samtidig giver det fordele for både selskab, aktionær og dirigent, der kan deltage via nettet, uanset hvor de befinder sig i verden. En løsning, der er tilpasset det globale marked.

Tilbage til forsiden