Lad dine aktionærer stemme! Få resultatet på få sekunder / VP Securities

Lad dine aktionærer stemme! Få resultatet på få sekunder

Med e-voter® fra VP kan dine aktionærer stemme elektronisk. Det giver en smidig og effektiv afvikling af generalforsamlingen samt øget investordemokrati.

/~/media/530E98AF80C54FCAA5761A4ABE0B78E8.ashx?w=453

VP har udviklet e-voter®. Med e-voter® kan aktionærerne stemme elektronisk, og svaret foreligger i løbet af få sekunder.

Det sparer tid på generalforsamlingen og fremmer et aktivt ejerskab. E-voter® kan også anvendes i forbindelse med aktionærmøder, medlemsmøder, garantmøder og andelsmøder, hvor der afholdes vedtægtsbestemte afstemninger.

E-voter® indgår som en del af VP’s tilbud inden for investorpleje. Vi tilbyder en komplet pakke af investorservices, som bl.a. omfatter håndtering af ejerbog, generalforsamling, investorkommunikation og investorrelationer. Med vores løsninger kan du give dine investorer den bedste service, og du sparer både tid og ressourcer.

 

VP har erfarne medarbejdere med stort kendskab til bl.a. selskabslovgivningen. Vi kan derfor hjælpe dig med processer og data, der understøtter dit selskabs strategi for Investor Relations.

 

Tilbage til forsiden