Institutionel investor / VP Securities

Institutionel investor

I næsten 30 år har VP været ansvarlig for den digitale håndtering og opbevaring af danske værdipapirer. VP spiller en central rolle, når det drejer sig om at beskytte investorens rettigheder.

/~/media/Images/Content pictures Max W453/_LS_7250.ashx?w=453

Fordelene ved et partnerskab med VP

  • Øget indsigt gennem en troværdig tredjepartsløsning
  • Brugervenlig og sikker webbaseret løsning
  • Bedre overblik over værdipapirtransaktioner og -beholdning
  • Effektiv fuldmagtshåndtering for institutionelle investorer

Læs mere

Sikker og brugervenlig indberetning og overblik

Som institutionel investor er det muligt at indberette værdipapirtransaktioner direkte til VP. Det kan bl.a. ske via en sikker og brugervenlig web-adgang. En institutionel investor kan overvåge værdipapirtransaktioner og depoter på tværs af pengeinstitutter – og det uanset, om der indberettes direkte eller gennem en tredjepart. Dermed får den institutionelle investor værdifuld information og øget overblik, hvilket giver mulighed for at reagere i god tid.

Vores datterselskab VP INVESTOR SERVICES tilbyder en række ydelser, som er målrettet til investorpleje, og som giver selskaber mulighed for at yde deres investorer den bedst mulige service. Vores specialiserede serviceydelser har gentagne gange løftet standarden for, hvad der anses for ”best practice” inden for investorpleje.

Når VP leverer generalforsamlingsservice til selskaber i din portefølje, kan du tilmelde dig til generalforsamlingerne her. Vi leverer også en service, som gør det muligt for institutionelle investorer at afgive fuldmagtstemmer til en generalforsamling – såkaldt proxy-voting.

Vi kan også hjælpe dig med...