Kommunikation til Investorer / VP Securities / VP Securities

Investorkommunikation

Skal man fastholde positive relationer med sine investorer, lokalt som globalt, og endvidere sikre, at man efterlever lovgivningen, så er rettidig og effektiv kommunikation en forudsætning.

/~/media/Images/Content pictures Max W453/Lampe ufo1.ashx?w=453

Fordelene ved et partnerskab med VP

  • Adgang til en bred vifte af løsninger, som gør det muligt at kommunikere med investorerne på en omkostningseffektiv måde
  • Adgang til erfarne specialister for råd og vejledning
  • Effektiv tovejskommunikation med investorerne via InvestorPortalen
  • Innovative produkter og services

 

Læs mere

Investorkommunikation via flere kanaler

For at sikre, at den rette information når den rette person på det helt rigtige tidspunkt, kan det være en fordel at have flere kommunikationsmuligheder. VP kan hjælpe med både almindelig og elektronisk kommunikation. For eksempel i form af generalforsamlingsindkaldelse, kvartals-, halvårs- og årsrapporter eller nyhedsbreve. Vi står også meget gerne til rådighed med mere ad hoc-baserede opgaver, som fx opsætning, udskrivning, kuvertering, forsendelse og indlæsning af eksempelvis spørgeskemaer. Vi kan også hjælpe med konverteringen fra fysiske udstedelser til elektronisk information til investorer.

Effektivt, hurtigere og omkostningsbesparende 

E-kommunikation kan lette investorkommunikationen væsentligt. Det er ikke alene hurtigere, det er også meget billigere. InvestorPortalen er en onlineløsning, der giver investoren mulighed for at tilkendegive, hvilken information man ønsker at modtage fra selskabet - og hvordan. Investoren kan desuden tilmelde sig og afgive stemmeinstruktioner til generalforsamlingen.

Leveres af VP INVESTOR SERVICES

Vi kan også hjælpe dig med...

Læs kunde cases

Vi har samlet en række spændende kunde cases fra nogle af Danmarks største virksomheder. Læs dem her.