Investorportalen - kommunikation og interaktion / VP Securities / VP Securities

InvestorPortalen

Nogle aktieselskaber og investeringsforeninger bruger fortsat papirbaseret kommunikation. Ved at flytte investorerne til elektronisk kommunikation kan der spares væsentlige på porto- og printomkostninger samt interne ressourcer.

/~/media/Images/Content pictures Max W453/_LS_4049.ashx?w=453

Fordelene ved et partnerskab med VP

  • Investorkommunikation og interaktion i en branded onlineløsning via InvestorPortalen
  • InvestorPortalen er ”plug & play” – ingen IT-udvikling
  • Løsningen kan tilpasses det individuelle behov
  • Sikker adgang og brugervenlig funktionalitet
  • Væsentlige besparelser på ressourcer og omkostninger
Læs mere

InvestorPortalen

InvestorPortalen er en onlineløsning, der giver mulighed for at kommunikere relevant information direkte til investorerne, og den kan brandes i virksomhedens eget corporate design. Investorer har mulighed for at vedligeholde deres kontaktoplysninger og abonnere på selskabsinformation, fx generalforsamlingsindkaldelse, årsrapporter, nyhedsbreve m.v.

Udover kommunikationsmulighederne giver InvestorPortalen også mulighed for, at investorerne selv kan tilmelde sig en generalforsamling, afgive stemmeinstruktioner og udstede fuldmagter til en generalforsamling. Mulighederne fremmer aktivt ejerskab i overensstemmelse med anbefalingerne fra Komitéen for god selskabsledelse.

Elektronisk kommunikation

VP er erfarne i at konvertere papirbaseret kommunikation til elektronisk kommunikation og kan vejlede om forskellige muligheder og praktiske udfordringer - så den rette kombination af løsninger til selskabet findes. Vi kan tilbyde at stå for udsendelse af indkaldelse til generalforsamling, årsrapporter, nyhedsbreve m.v. via e-mail, og hjælper gerne med gennemlæsning samt produktion af indhold. Design af effektive e-kommunikationskampagner, herunder mulighed for online spørgeskemaer, er også noget VP kan hjælpe med.

Leveres af VP INVESTOR SERVICES

Vi kan også hjælpe dig med...

Læs kunde cases

Vi har samlet en række spændende kunde cases fra nogle af Danmarks største virksomheder. Læs dem her.