Generalforsamling / VP Securities / VP Securities

Generalforsamling

Når der skal gennemføres en generalforsamling, der efterlever lovgivningen og fremmer investorrelationer, kræver det specialiserede kompetencer til planlægning og håndtering af mødet.

/~/media/Images/Content pictures Max W453/_LS_9804.ashx?w=453

Fordelene ved et partnerskab med VP

  • Professionel håndtering af generalforsamling og de tilhørende processer, så lovkrav opfyldes, og investorrelationer fremmes
  • Adgang til erfarne specialister for sparring, råd og vejledning
  • Avancerede afstemningsløsninger herunder brug af e-voter
  • Effektiv e-kommunikationsløsning til f.eks. elektronisk udsendelse af indkaldelse og adgangskort til generalforsamling
  • Vælg mellem traditionel eller elektronisk generalforsamling
  • Tilpassede løsninger til alle størrelser af aktieselskaber, investeringsforeninger og andre typer foreninger
  • Adgang til innovative løsninger

Læs mere

Omfattende generalforsamlingsservices

Med VP's generalforsamlingsservices er der hjælp at hente med alt som er relateret til en generalforsamling. Du kan trygt lade os hjælpe med planlægning, håndtering af invitationer, registrering, udstedelse af adgangskort, møderegistrering, afstemninger, proxy voting, rapportering m.v. - delvist eller under hele processen!

Vores services tilpasses, så de opfylder behovene hos små, mellem- og store virksomheder samt investeringsforeninger og foreninger. Alle services udføres af specialister med erfaring og kompetencer, der understøttes af automatiske arbejdsgange i et fleksibelt IT-system. Herved sikres effektive processer, overholdelse af lovkrav og vellykket gennemførelse af generalforsamlingen.

Med VP's løsning får du en bred vifte af muligheder for at digitalisere og effektivisere processer, herunder elektronisk udsendelse af invitationer via e-mail, tilmelding til generalforsamling og proxy voting samt elektronisk afstemning på en generalforsamling med e-voter.

Generalforsamlingsservices til andre mødetyper

Den brede vifte af løsninger og kompetencer som VP tilbyder til generalforsamlinger, er også tilgængelige for andre mødetyper - når bare mødet har nogle af de samme karakteristika som en generalforsamling. Det kunne fx være aktionærmøder eller generalforsamlinger i investeringsforeninger, andelsforeninger eller lignende.

Leveres af VP INVESTOR SERVICES

Vi kan også hjælpe med...

Læs kunde cases

Vi har samlet en række spændende kunde cases fra nogle af Danmarks største virksomheder. Læs dem her.